Vasárnap, 2021-02-28, 8:20 PM
Üdvözöllek, Vendég
 
Puerto Anfi Club


Aki valaha eltöltött egy hetet Gran Canarián az Anfi Group valamelyik luxus lakosztályában, az már tudja, hogy létezik olyan üdülési jog tulajdon, ami méltán emelkedik ki világviszonylatban is az RCI, ill. Interval üdülők népes táborából.
Akinek ezen üdülők valamelyikében van üdülési joga, az átélte már a tökéletes luxus érzését.

Ezeket a tulajdonosokat mindig megmosolyogtatja, amikor olyasmiről hallanak, hogy milyen nagy átverés üdülési jogot vásárolni.
Jókat derülnek csak azon, mikor egyesek arról panaszkodnak, hogy nem tudják meglévő üdülési jogukat elcserélni a kiszemelt helyszínre.
Ők azok, akik – ha elfogadnak egy meghívást valamelyik üdülőjog értékesítő cég bemutatójára – olyan élményeikről számolnak be a vehemensen magyarázó ügynöknek, hogy annak a szája is tátva marad, s végül ő is az Anfi-ban szeretne üdülési jogot venni.
Egy kis luxus pedig szinte mindenkinek kijár!
És ezt most elérhető áron, minden évben, bárki megkaphatja!
A márvány finomsága, a nyári meleg simogatása, az összkomfortos luxuslakosztályok tárháza ma az Ön számára sem elérhetetlen!
A Gran Canarián elterülő szállodakomplexum tagjai mindent megadnak vendégeiknek ahhoz, hogy otthon érezzék magukat. A szobákhoz felszerelt konyha tartozik, sőt mosógép, vasaló, hajszárító is biztosított, hiszen a repülővel utazók bőröndjeibe nem férhet be egy egész háztartás. Az igényesen berendezett balkonokról gyönyörű látvány tárul a vendégek elé.
Igényeink különbözőek, azonban az Anfi Group mindenki számára megfelelő programlehetőségeket biztosít. Mehetünk a családunkkal, édes kettesben a szerelmünkkel, vagy akár egyedül is. Lehetünk aktívak, vagy vágyhatunk csak a kikapcsolódásra, itt biztosan megtaláljuk a számításainkat. 
A környéken lehetőség van búvárkodásra, sportolásra, részt vehetünk hajóutakon, amelyeken megtekinthetjük a Kanári szigetek adta természeti csodákat, különlegességeket, pezsgőfürdőzhetünk egy-egy eseménydús nap után. A szolgáltatóipar összes szükséges remekét kihasználhatjuk. Ápolhatjuk szépségünket a wellness részlegen, megnövelhetjük pénztárcánkat a casinoban, vásárolhatunk kedvünkre, és az étteremben megkóstolhatjuk a spanyol ételkülönlegességeket. 
Pihenés, luxus, tökéletesség, feledhetetlen élmények!