Vasárnap, 2021-02-28, 8:10 PM
Üdvözöllek, Vendég

Hortobágy Club Hotel  


A Hortus Naturae Hotels hortobágyi szállodája 1992–ben nyitotta meg kapuit, a Hortobágyi Nemzeti Park szívében. 
A Hortobágyi Nemzeti Park Magyarország elsőként alapított nemzeti parkja, amely 1999. decemberétől az UNESCO Világörökség listáján szerepel.
A hortobágyi hotelben 54 db kétágyas szoba, 4 db lakosztály és 20 db ház áll a vendégek rendelkezésére.


A hortobágyi hotel szobái és lakosztályai mindegyike fürdőszobával, színes televízióval felszerelt, és erkéllyel rendelkezik. A hotel szobák egy része gyerekeknek pótágyazható.
A házak félkörívben veszik körül a hortobágyi hotel főépületét, minden ház kétszintes, szintenként 1–1 apartmannal. A hotel apartmanjai egymástól lezárhatóak, külön bejárattal rendelkeznek, de egy társaság esetén össze is nyithatóak, teljes alapterületük 180 négyzetméter. A hortobágyi hotel minden apartmanjában két kétágyas szoba, nappali, konyha, fürdőszoba található (a nappaliban kihúzható kétszemélyes kanapéval gyerekeknek). A hortobágyi hotel ház–apartmanjai televízióval, telefonnal ill. saját udvarral rendelkeznek.
A hortobágyi hotel főépületében kapott helyet a fedett uszoda, egy nagyobb, 25 méteres, feszített víztükrű– és egy kisebb, melegvizes medence, szauna, fitnesz szoba, masszázs, szolárium és pool–bar. A hotel uszodájához aromaterápiás gőzfürdő és zuhanyozóval felszerelt napozókert csatlakozik.


Hortobágy Club Hotelban lévő eladó hetek

A Hortobágy Club Hotel hivatalos weboldala